Ammattiosaston kesäretki 13.8.

6.7.2022

Linja-autossa on tunnelmaa, kun palaamme ajassa takaisin vuoteen 1981. Finnhitsit ja yhteislaulu säestää kesäretkeä läpi Pirkanmaan.

Matka alkaa 13.8.2022 klo 10 potilashotellin pihalta (Finn-Medi 6-7, Biokatu 14, Tampere). Ajelemme Mänttä-Vilppulaan, jossa tarjoillaan lounas Veturitallilla. Lounaan jälkeen siirrymme Serlachius-museolle, jossa meillä on opastettu museokierros. Matka jatkuu Muroleen kanavalle, jossa nautimme iltapäiväkahvit upeissa maisemissa. Muroleelta jatkamme kauniin maalaismaiseman halki Viljakkalaan, Haverin kultakaivokselle, jossa meillä on opastettu kaivoskierros. Nautimme vielä ruokailusta, yhdessäolosta ja seurustelusta legendaarisella Haverin Kulta-Casinolla ennen kuin starttaamme kotimatkalle. Pukeutuminen teeman mukaisesti 80-luvun tyyliin on sallittua, paras asu palkitaan!

Omavastuu sisältää kuljetuksen, kaksi lämmintä ruokaa, päiväkahvit sekä opastetut kierrokset museossa ja kultakaivoksessa. Omavastuu on 15€/osallistuja. Ilmoittautuminen päättyy 27.7.2022.


Tätä retkeä et halua missata! Mukaan mahtuu yksi bussilastillinen tehyläisiä, joten ilmoittaudu heti mukaan ammattiosaston tapahtumasivulla!